prosim zkusene druidaky o nejaky rady ohledne eq do ceho jit a co si kupovat. jestli chodit AB nebo WSG a tak. dekuji
3 posters
druid pvp koutek
Tarrela- Poèet pøíspìvkù : 46
- Post n°1
druid pvp koutek
Ragzid- Poèet pøíspìvkù : 23
- Post n°2
Re: druid pvp koutek
Copak, chces si zacit shanet PvE equip na raidy?Tarrela napsal:prosim zkusene druidaky o nejaky rady ohledne eq do ceho jit a co si kupovat. jestli chodit AB nebo WSG a tak. dekuji
- Post n°3
spis bych chtel zkusit pvp at pak nezacnu na 70 kdy uz jsou vsichni vybaveni a ve wsg jsem hrozna lama. vcera jsem na icu sel s tarrolem wsg jako heal. a moc jsem toho neprezil. co jsem videl ty cisla co do me sly tak jsem lehl tak na tri rany a to jeste dvakrat najednou. kdyz sectu cisla co do me sly tak to bylo tak 14k a ja mam necelych osm
gonzi- Poèet pøíspìvkù : 5
- Post n°4
podla toho co chces byt v tych bg
- Post n°5
no asi spis dmg. jako feral
- Post n°6
tak ja ako feral mam najradsej AB,je rozlahle a vyuzivam prowl na zabranie,a potom bleskovy prisun honoru,wsg sa da ked mas za sebou dobry heal.V EoS sa dobre nosia vlajky ked komunikujete(ja som strazil vezu a pisal vlajka ku mne,tak sme nanosili 3 vlajky)moj osobny rekord je 7 a som 1. v tabulke,mam este screen
- Post n°7
ok dik za rady. jo a jeste jedna vec. ma cenu chodit bg ted a farmit nebo je jedno jestli zacnu az na 70ce?
- Post n°8
no podla mna je vacsia sanca na x0-x9 ako na 70,lebo tam uz budu vsetci minimalne S2,a tam to uz bude tazsie.Aerys mal uz na 64 nasetrene na S2,to je potom lahsie zacat s epic vecmi
- Post n°9
presne to jsem si myslel. jenze jak to posledni dobou vidim tak se chodi porad premade a do wsg me to proste nepusti. ani AV