Jelikož s WoWkem nemám moc velké zkušenosti, chtěl bych poprosit nějákého "starého mazáka" o pár rad ohledně hraní mága. Jak na talenty? na serverovém foru jsem si nasel tento build ( http://twinhead.twinstar.cz/talents.html?en&mage&00000000000000000000000555202012203031253125120 ) co vy na to? za každý názor a radu předem díky
3 posters
Jak na mága?
Prdola- Poèet pøíspìvkù : 8
- Post n°2
Re: Jak na mága?
Tak takle volené talenty nevím k čemu mají být určené. Možná by se dali použít na pve, ale pak tam trochu chybí mana regen při castění,který je v arcanu. Podle mě na expení je nejlešpí frost. Na 70 si pak talenty přehododíš podele toho na co maga budeš chtít.
Breitling- Poèet pøíspìvkù : 4
- Post n°3
Jojo,psali ze jsou určené k pve. a díky za názor..ikdyž si moc nedovedu představit jak tam mam ty bodíky nastrkat i s tou mana reg...
Prdola- Poèet pøíspìvkù : 8
- Post n°4
to ted nemá smysl to až na 70 lvlu do te doby ten mana regen není potřeba
- Post n°5
Včera jsem se rozloučil s Xperl, protože na TWIn foru psali, že zabírá zbytečně moc ramky a vrátil jsem se zpět ke klasickému interfacu. Ten však nezobrazuje casting bar targetu...chtěl bych Vás poprosit, o doporučení nějákého addonu, který můj problém vyřeší, případně doporučte i nějýké další užitečné addony pro mága (na fóru toho je tolik, že nevím, co se hodí a co ne.. ) předem díky
gregory- Poèet pøíspìvkù : 3
- Post n°6
Casting bar targetu umí zobrazit i UI WoWka, je to v nastavení Interface a myslim že to bylo v záložce Combat. Něco ve smyslu "Show target's casting bar" nebo tak..
- Post n°7
Jo, už jsem to našel, díky